Звездата на Барселона Неймар дебютира в киното. Бразилецът се снима в епизодична роля в холивудския блокбастър "Трите хикса: Световно господство" на режисьора Ди Джей Карузо.

Сцената с участието на футболиста може да се види в трейлъра на продукцията. Освен Неймар във филма блестят Вин Дизел, Самюел Л. Джексън, Руби Роуз и актрисата от български произход Нина Добрев.

„Винаги съм искал да играя във филм и да открия как се чувства човек в такава роля. Никога обаче не съм си представял, че ще бъде филм с хора като Самюъл Джаксън и Вин Дизел. Нямам търпение да излезе”, похвали се самият Неймар.

Нашенката, която стана известна покрай ролята си в „Дневниците на вампира”, е една от най-актулните звезди на Холивуд.

Ксандър Кейдж се завръща като Трите хикса в най-новата лента от поредицата за спортния ентусиаст, превърнал се в супер шпионин.Близо 15 години по-късно Вин Дизел отново влиза в култовия образ на Кейдж, който се завръща от самоналожено изгнание. Този път целта му е да намери смъртоносно оръжие, познато като "Кутията на Пандора", а това няма как да се случи, без адски екшън и ужасно много наритани задници. Примиерата е насрочена за 18 януари 2017 година.