Дъщерята на Наско Сираков и Илиана Раева - Славея, блесна като модел на ревю Sofia Fashion Week - Spring/Summer 2017. Чаровната госпожица влезе в красива роля на сцената. Славея се появи с панталон, сако и шапка, под която бе прибрала косата си. Дамата трябваше да отблъсква един по един млади господа, които се опитват да я докоснат.

Междувременно един по един те я събличаха, докато остане по дълга рокля с голи рамена. Накрая на красивата приказка джентълмен запали цигаре и хвана под ръка Славея, с което получиха аплодисментите на публиката. На първия ред бе Наско Сираков, който в края на ревюто, при излизането на всички модели, подари роза на дъщеря си.

В тазгодишното дефиле на бранда „Мaniac” на Sofia Fashion Week - Spring/Summer 2017, бе представена новата линия "Италиано-Американо" - мъжки костюми. Както името, така и самата колекция, бе базирана на детайли от 60-те и 70-те години в Италия. Скритото послание бе, че човек е способен да изрази себе си и да подчертае своята индивидуалност с добре ушития костюм. Дизайнът на костюмите са дело на Елена Несторова с участието на стилиста Марина Петкова.