Щастлив ще бъде семейния живот на администратора на ЦСКА Кирил Костов, ако се вярва на пословицата, че счупеното носи щастие. Киро днес се врече във вярност на любимата си Илияна. Красота, стил и усмивки съпътстваха сватбеното тържество на двамата влюбени. Киро и Илияна първо се врекоха пред Бог в църквата “Николай Софийски”. Събитието започна с лек смут, след като луксозното “Ауди Q7”, с което пристигнаха младоженците, бе ударено леко в един от бордюрите и част от предната ламарина се изкриви. “Здраве да е, това е бял кахър”, философски заключи Киро и всички последваха двойката в църквата. На младото семейство кумуваха Мария и Станислав, а след кратката церемония в божия храм гостите се пренесоха в Зала 10 на НДК.

“Сега започва истинската част от тържеството. Тук ще си проличи кой какво може”, продължи администраторът на ЦСКА.

Залата започна да се пълни, един по един започнаха да пристигат бивши и настоящи футболисти на “червените”. Пръв дойде екс капитанът на “армейците” Вальо Илиев със съпругата си. Последваха го Данчо Тодоров с очарователната си съпруга Елена, Александър Тунчев и Кирил Котев, разбира се със своите ослепителни половинки. Отборът бе представен още от младите Мартин Тошев, Иван Иванов, Иван Караджов, Павел Виданов. Русокоса дама прикова погледите към себе си. Става дума за исландската красавица Асдис Ран, която бе със съпруга си Гардар Гунлаугсон.

Представители на властта в Борисовата градина бяха изпълнителните директори Венци Живков и Пенко Пенков със своите половинки, както и бившият шеф в клуба Александър Тодоров. На масата с шефовете седна и Димитър Димитров – Каубоя.

Организаторите се бяха погрижили за доброто настроение на гостите, залата бе обсипана с украса, масите бяха заредени с маркови питиета и отбрани мезета. И както винаги Киро тичаше постоянно, искаше всичко да бъде изпипано до последния детайл. Какво да се прави, професионално изкривяване, свикнал е. Всеки ден му се налага да тича постоянно за доброто на любимия си ЦСКА.

С традиционното “Горчиво” Киро за пореден път показа колко обича съпругата си Илияна, а водещият на празника пожела на двамата да имат деца, колкото са трохите в хляба.

Екипът на агенция БЛИЦ се присъединява към пожеланията за младото семейство. Нека да са здрави, щастливи и да се радват на добри деца