Българският вратар Димитър Евтимов имаше вълнуваща вечер в Англия. Стражът на Бъртън и съотборниците му в третодивизионния тим успяха да се класират на 1/4-финалите за Купата на Лигата за първи път в историята на клуба. Победата дойде срещу бившия отбор на Митко - Нотингам - 3:2. Евтимов беше футболист на Форест в продължение на 7 години. 

След сладкия успех снощи българинът се поклони на публиката на Нотингам. Феновете на Форест също аплодираха нашето момче. Красивата му половинка Мартина пък нахлу на терена и го разцелува от радост. 

"Незабравима вечер... особено за мен. Много съм щастлив от победата, защото я заслужавахме и доказахме на всички, които се съмняваха в нас, че грешат! Винаги ще уважавам Нотингам Форест и феновете на този велик клуб! Изкарах страхотни 7 години с тях и им желая скорошно завръщане във Висшата лига!", сподели развълнуваният Митко Евтимов.

Winbet - удвои тръпката от играта! (18+)

Maчът беше специален и за мениджъра на Бъртън Найджъл Клъф, който има над 400 мача за Нотингам, а баща му Брайън Клъф е легенда на Форест. Именно Клъф-старши извежда Форест до двата трофея на европейски клубен шампион през 1979 и 1980 г.

Това лято Найджъл Клъф реши да се довери на 25-годишния български вратар, родом от Шумен. С отличните си изяви Евтимов успя да се наложи под рамката на третодивизионния клуб.
ПЛАМЕН СЛАВОВ/БЛИЦ СПОРТ