Кристиано Роналдо не призна, но и не отрече, че има 500 милиона долара на сметката си. В интервю пред британска медия той говори за автомобилите си, секса с жена си, отношенията с Меси и за още доста други неща. 

„Не съм на 100 процента сигурен, но в банковата ми сметка има добри пари”, отговори португалецът на въпрос дали наистина разполага с половин милиард долара. 

„Колите ми са 17, струва ми се. Най-много обичам да карам комфортния Ролс-Ройс. Имам също по два автомобила Бугати, Ферари и Макларън”,  каза още Роналдо. 

Относно отношенията му с Лионел Меси, европейският шампион с Португалия заяви следното:
„За мнозина беше изненада, че си говорихме на церемонията на УЕФА. Не сме приятели, но делим футболната сцена от 15 години и имаме добри отношения. Той ме кара да ставам по-добър като играч, както и аз него. Меси е най-добрият футболист, срещу когото ми се е налагало да играя.“

Winbet - удвои тръпката от играта! (18)

Не беше подминат въпросът и за случая, когато Кристиано беше обвинен в изнасилване.
„Всичко това бие на името ми, на репутацията ми. Не обичам да слушам тези неща. Помня, че стояхме с приятелката ми в хола, бяхме пуснали телевизора. Започнаха  да говорят за „скандалния” случай с мен, за така нареченото изнасилване. Казваха: „Роналдо това, Роналдо онова...”. През същото време синът ми започна да слиза по стълбите в къщата ни, за да дойде при нас. Аз веднага включих телевизора на друг канал”, откровен е настоящият ас на Ювентус.

Португалската звезда направи и любопитно сравнение между своя любим гол и секса с половинката му Джорджина. Кристиано призна, че харесва най-много гола си срещу настоящия си отбор Ювентус със задна ножица. Той прониза Джиджи Буфон с екипа на Реал (Мадрид), а дори феновете на "Старата госпожа" го аплодираха.

На въпрос дали попадението е по-хубаво от секса, Роналдо отговори с усмивка на лице:

„По-хубав от секса? Честно, не. Не и щом съм с моята Джо.“