Португалската футболна звезда Кристиано Роналдо може да бръкне в сериозно в джобовете на двама от бившите си съотборници в Манчестър Юнайтед и да им донесе сериозни загуби.

Това може да се случи след три години, когато петкратният носител на „Златната топка“ трябва да отвори собствения си луксозен хотел в Манчестър. Той ще е четвърти от веригата на Роналдо, която носи запазената му марка „CR7“.

Нападателят на Ювентус вече има два хотела – на остров Мадейра и в Лисабон. През тази година трябваше да отвори и трети – в Мадрид, но заради пандемията от коронавирус завършването на строежа и официалната церемония се забавиха.

Начален Бонус до 1000 лв. за онлайн казино игри от efbet

Хотел на Кристиано Роналдо в Манчестър ще създаде сериозна конкуренция на бившите му съотборници при „червените дяволи“ Райън Гигс и Гари Невил. Те притежават два хотела в града, където са истински футболни икони.

През 2012 г. Гигс и Невил купиха „The Grade II“ за 1,5 милиона паунда, но през миналата година инвестираха 20 милиона за реновацията му. През 2015 г. двамата отвориха и „Hotel Football“, който е съвсем близо до стадион „Олд Трафорд“. От началото на пандемията двата хотела са предоставени за ползване от служителите на Британската национална здравна служба.

Плановете на Кристиано Роналдо за собствената му хотелска верига са наистина големи. Той планира разширение в Ню Йорк, Маракеш и Париж.