Футболната звезда Кристиано Роналдо и неговата любима Джорджина Родригес разкриха добре пазена тайна. Нападателят на Манчестър Юнайтед и испанката използваха профилите си в социалните мрежи, за да обявят пола на близнаците, които половинката на португалеца носи в утробата си вече пет месеца.

Това стана на специална церемония, публикувана едновременно от двамата в социалните мрежи. Те придружиха видеото с коментара „Където започва живота, любовта никога не свършва“, който е придружен с емотикон на сърце.

Winbet - победата е на върха на пръстите! (18+)

В клипа участваха четирите деца на Кристиано Роналдо. На видеото се вижда как Кристиано-младши (11 г.), четиригодишните близнаци Матео и Ева и Алана Мартина (3 г.) отброяват, а след това пукат балони. От тях се изсипват розови и сини конфети. Това означава, че 36-годишният футболист и Джорджина чакат момче и момиче.

В края на октомври двойката официално обяви, че очаква раждането на близнаци. Според испанския вестник „Ола“, по това време половинката на футболиста вече е била бременна в 12-ата седмица.

Както е известно, 3-годишната Алана Мартина е единственото общо дете на Кристиано Роналдо и Джорджина. Кристиано-младши и близнаците Матео и Ева се родиха в САЩ от сурогатни майки, чиято самоличност не е известна.