Кубрат Пулев влиза в туристическия бизнес в Югозападна България. Луксозната вила, която е купил в Сапарева баня ще бъде превръща в къща за гости, а строителни работници действат по ремонта. Пет от стаите вече са пригодени за гости.

В двора на вилата има басейн с минерална вода. Имотът на Кобрата е на 5-6 м от мястото, където извира най-топлата вода в Европа - 103 градуса. Къщата има и голяма зимна градина, която гледа към басейна, съобщава "Струма".

Работниците на обекта заявиха, че са наети от Александър Кацов, който заедно с Кубрат Пулев ще върти хотелиерския бизнес. Кацов, популярен с името Сашо Боксьора, му продаде вилата в Сапарева баня срещу дела на Кобрата в бившата почивна станция на Министерството на транспорта.

Луксозната вила бе собственост на нашумелия Димитър Владимиров от Дупница. Около имота на Френскио, който той оценява на 1 млн. лв., от години се вихрят скандали. Наскоро дупничанинът пак протестира пред съда с твърдението, че е бил принуден да продаде скъпата вила за 30 000 лв. на Сашо Боксьора.