ИГРАЙ ГЕЙМ БЛИЦ 1 И СПЕЧЕЛИ НАГРАДИ ОТ СТОИЧКОВ - ТУК!

Втората ракета на България Димитър Кузманов официално обяви раздялата си с бившата гимнастичка Християна Тодорова и с усмивка обясни, че се чувства добре като ерген, но сърцето му е отворено за нова любов.

Личните признания Кузманов направи в предаването „На кафе“ по NOVA. "Не сме заедно с Християна. Вече може да се каже, че е официално. Ерген съм“, каза 30-годишният пловдивчанин. 

Край на приказката: Разпадна се наша звездна двойка! СНИМКИ

Кузманов се пошегува, че вече спокойно могат да му пишат кандидатки за сърцето му. На въпроса важна ли е за него външната красота при избора на жена, той беше категоричен: "За мен не е важна външността на една жена. Има по-съществени неща. Държа всички хора около мен да имат висока ценностна система“.

WINBET – най-голямото разнообразие от игри и джакпоти! (18+)

Макар да е ерген, той вече е планувал ваканция до Малдивите, но заобиколи тактично въпроса кого ще вземе със себе си. Преди да си вземе заслужена почивка обаче, той разказа, че му предстоят серия от турнири в Европа. В момента Мико е в Испания, където играе на силния "Чалънджър" турнир на твърди кортове в Малага. Състезанието е от най-високата категория на този род турнири, а шампионът в него ще вземе 125 точки за ранглистата. В първи кръг 187-ият в света българин победи 119-ия Корентен Муте от Франция с 6:2, 2:6, 7:6(5).

Изтеглете мобилното ни приложение БЛИЦ СПОРТ ОТТУК!