Интересно интервю преди бъдещата си сватба дадоха българският кечист Александър Русев (истинско име Мирослав Барняшев) и мениджърката му Катрин Пери - Лана.
 
Двойката обяви бъдещите си планове пред официалния сайт на Световната федерация по кеч, а двамата на няколко пъти се обясниха в любов един на друг.
 
30-годишната Лана се обяви за "добро момиче" и заяви, че "се пази за сватбата", както й е казал баща й навремето, на което Русев отвърна с усмивка.
 
Българинът пък за пореден път атакува местните традиции, след като преди дни се изказа остро по адрес на вкуса на пилетата в САЩ, сега обяви, че местните сватбени церемонии не струват.
 
"Вие не знаете нищо. Събирате се, ядете и пиете, но в това не влагате смисъл. Ние в България имаме традиции. Ще събера приятели, ще има и оркестър и ще празнуваме цяла вечер. Ще я затворим в стая и приятелите й ще я пазят. Ще им предлагам пари, а те няма да ме пускат. Накрая ще разбия вратата й ще си я взема. Парите нямат значение, защото тя е голямата ми любов", заяви Русев.
 
Българинът и американката с руски корени обявиха, че планират две сватбени церемонии, но една в двете страни, на които ще има само роднини и близки приятели.
 
"Ще поканим приятели от Америка. Ако искат, ще дойдат, за да ни уважат. Няма да има телевизии, няма да има външни хора, обеща Русев.