Легендата на ЦСКА Лъчезар Танев стана за четвърти път дядо, разбра БЛИЦ. Популярният футболен мениджър беше зарадван рано тази сутрин, когато дъщеря му Теодора роди момченце Лео в клиниката „Диагонал“ в Барселона. Пълното име на малкия юнак е Леонардо Танев Сан Торкуато.

Winbet - удвои тръпката от играта! (18+)

Лъчо има по-голям внук от щерка си, който е на 3 годинки и се казва Сантяго.

Синът на Лъчезар Танев – Георги, пък е баща на две момиченца. Голямата е Зара и е на 7 години, а малката Зита – на четири.

Така Лъчо вече е дядо на четирима внуци – две момченца и две момичета.

„Много съм щастлив! Всички сме щастливи. Радвам се, че дъщеря ми и детето са добре“, коментира бившият футболен национал пред БЛИЦ от офиса си в Барселона.

Казват, че във футболните ни среди няма друг популярен човек от Танев, който на 57 години да се радва на толкова много внуци.

Дъщеря му Теодора и съпругът й Сантияго Сан Торкуато са адвокати по спортно право. Зет му е адвокат на няколко известни фигури - Почетино, Ансу Фати, Пауло Касанига и други.

Жоро, синът на Лъчо Танев, е негова дясна ръка в мениджърския бизнес и се занимава основно с младите футболисти, които представляват. Добър екип е заедно със Стоян Орманджиев и Сашо Александров-Кривия.

БЛИЦ честити отличната новина на Лъчо и семейството му и им пожелава здраве, светлина и много семеен уют!