Един от създателите на стила на Барселона Карлес Решак даде много интересно интервю за каталунския вестник Regiò7, в което разкри любопитни неща. "Преди Меси ядеше в спортния център на клуба и след това почиваше. През миналата година обаче той изяде повече пици, отколкото се нуждаеше или отколкото можеше да поеме", сподели сегашният директор на "лос блаугранас".

"Луис Енрике започна работата с много правила. Основната му норма беше, че който не тренира, не трябва да играе. Видяхте какво стана, когато Меси не беше тренирал, а Енрике се нуждаеше от него", заяви човекът, довел Лео на "Ла Масиа".

"Конфликтът между покойния Тито Виланова и Пеп Гуардиола започна, когато Тито се съгласи да води първия тим на Барса. Първоначално изглеждаше, че Пеп се е примирил с решението му, но след това беше бесен", разкри той. "Двамата имаха оферта да водят Манчестър Юнайтед. Когато Тито беше в клиника в Ню Йорк за лечение, Пеп живееше там със семейството си. Така и не го посети. Двете съпруги си говореха и всичко се знаеше", каза Карлес Решак.

Легендата на каталунския клуб направи интересно изказване и за Реал Мадрид: "Флорентино Перес гледа какво се предлага на трансферния пазар и иска да направи галактически отбор. Дел Боске и Ди Мария са прекалено грозни за Мадрид".