ПОТОПЕТЕ СЕ В СВЕТА НА СТАТИСТИКАТА!

Легендата на Манчестър Юнайтед Петер Шмайхел пристига в България. Благодарение на "Глобул", петима късметлии ще имат шанса да се срещнат на живо с 48-годишния датчанин. Имената им ще бъдат определени в специална игра, която стартира днес на страницата на мобилния оператор във "Фейсбук" и ще продължи до 19 ноември.

В нея могат да участват всички потребители, които харесат фен-страницата и отговорят на публикувания на нея въпрос, свързан с Манчестър Юнайтед. Посочилите верния отговор в периода на играта, ще се включат в томболата за голямата награда, която ще бъде изтеглена на 20 ноември.

Петимата победители ще имат възможност да се запознаят лично с носителя на титлата „Най-добър вратар в света“ за 1992 г. и 1993 г. Петер Шмайхел, да се снимат и да вземат автограф от него. Освен това, те ще получат и специални подаръци от "Глобул". Срещата ще се състои на 27 ноември в София.

Легендарният вратар на „червените дяволи“ и датския национален отбор ще посети България по покана на "Глобул" в рамките на партньорството между оператора и английския футболен клуб, в който до това лято игра Димитър Бербатов.

БЛИЦ припомня, че и миналата година Шмайхел беше в България. Легендарният датчанин представи у нас купата на Шампионска лига. Шмайхел е спечели 5 титли на Англия, 3 пъти ФА Къп и Шампионската лига по време на 8-годишния си престой на "Олд Трафорд".

3_10.jpg