Една от легендите на Манчестър Юнайтед Теди Шерингам се изфука с 20 години по-младата си жена Кристина Андриотис на червения килим. Двамата се появиха със сияещи усмивки на премиерата на документален сериал за митичния требъл на "червените дяволи" от 1999 г., когато взеха титлата и Купата на Англия, а Шерингам беше героят за успеха с 2:1 във финала срещу Байерн в Шампионската лига.

Филмът в три епизода, наречен "99", разказва истории за всеки от трофеите, а публиката ще може да ги види по Amazon Prime Video на 17 май. 58-годишният Шерингам блестеше до Кристина Андриотис, с която вдигна сватба преди 8 г. на голф игрище в Португалия. Иначе Теди имаше връзка с бившата моделка от 2007-а, а тя го дари с две дъщери - Руби на 6 г., Луси (10) и син Джордж (12). Любопитното е, че Кристина е само с 2 г. по-голяма от големия син на Шерингам – Чарли, който също като него беше нападател.

Навремето Теди имаше репутацията на плейбой, като сред гаджетата му бяха Даниел Лойд (впоследствие жена на футболиста Джейми О'Хара, от когото има трима синове) и Кейти Прайс. Сега обаче Шерингам е посветен на семейството: „Не прекарвах толкова време, колкото исках, с първия си син. Обичам да водя децата на училище и да съм около тях всеки ден“.

Дейвид Бекъм уважи премиерата без половинката си Виктория, но старият му приятел Гари Невил беше със своята Ема Хадфийлд. Заедно за снимка позираха също Дуайът Йорк и Анди Коул. 49-годишният някогашен халф Ники Бът беше в компанията на дъщеря си Джърси (20) и сина си Руби, набелязан от Салфорд Сити. Бившият защитник Рони Йонсен бе придружен от дъщеря си Лике, която играе колежански футбол в университет във Флорида.

Изтеглете мобилното ни приложение БЛИЦ СПОРТ ОТТУК!