Легендарният бивш баскетболист на Бостън Селтикс от НБА Пол Пиърс бе уволнен от телевизията, за която работи. Това се случи, след като се похвали с кадри как се забавлява с полуголи момичета. Предполага се, че красавиците във видеото са били стриптизьорки.

43-годишният американец се пусна на живо в Instagram, показвайки парти с приятели, на което се пие алкохол, вероятно се играе покер и той се наслаждаваха на компанията на полуголи момичета. И всичко това въпреки ограниченията, въведени по време на пандемията.

Winbet - удвои тръпката от играта! (18+)

Кадрите показват как една от знойните полуголи красавици прави на Пиърс масаж, докато втората активно танцува туърк, седнала на пода. В друг момент има повече момичета и те се държат още по-разкрепостено. Пиърс пък не се смути нито за миг, въпреки че има съпруга и три деца, и смело се похвали за забавлението си в социалните мрежи.

След невъздържаната си проява Пиърс е уволнен от спортния канал ESPN, където е назначен за експерт. Властите също не харесали факта, че самата легенда на НБА публикува това видео. Ако не беше го направил, легендата можеше да запази работата си. Бившият баскетболист обаче изглежда не е много разстроен от случилото се. Самият той публикува по-късно видео в Twitter, на което се смее.