Италианската футболна легенда Джанфранко Дзола съжали, че не е успял да присъства на 50-годишния юбилей на Христо Стоичков, който през пролетта на 2016 година напълни стадион „Васил Левски“. Пред Човека в кадър Кирил Евтимов бившият халф на „адзурите“, Парма и Челси призна, че по същото време е бил на работа в Катар и затова не е пристигнал в София.

Дзола се срещна с Евтимов в Лондон, където българинът посети мачовете на Челси с ПАОК (4:0) в Лига Европа и с Фулъм (2:0) от Висшата лига. Италианецът споделя, че ако Стоичков организира ново футболно шоу, ще пристигне с удоволствие в България. Дребничкият магьосник с топка в крака поставил Камата в списъка на добрите си приятели. Джанфранко Дзола получил от българския си събеседник и бутилка марково вино.

След мача от евротурнирите Кирил се срещна със супер звездата Франсеск Фабрегас и с мениджъра на „сините“ Маурицио Сари. Италианският специалист предаде специални поздрави към национала Андрей Гълъбинов, с когото се познават от съвместната си работа на Апенините. Евтимов от своя страна обеща, че ще подари на Сари българско вино при следващата им среща.

По време на престоя си в Англия, Кирил Евтимов се видя и със стария си приятел Светослав Тодоров. Двамата се познават от времето когато Тоди правеше чудеса в Портсмут. От известно време бившият национал се премести да живее на Албиона. В плановете на финансиста има предвидена и поредна среща с легендата на Арсенал и Франция Роберт Пирес.