Бразилската легенда Ромарио разкри пикантни неща от личния си живот, докато все още е бил футболист.

"Правил съм секс в съблекалнята на "Маракана”, споделя един от най-големите футболисти за всички времена пред бразилския вестник “О`Глобо”.

"Веднъж, след един мач, трябваше да остана за допинг-тест и видях една приятелка от онова време. Всички бяха излезли и решихме да се възползваме. Имаше само един служител, пазач на гардероба, което не беше проблем за мен", призна бившият съотборник на Христо Стоичков в Барселона. 

"Само веднъж избягах от лагер на националния отбор, за да прекарам нощта с жена. Беше по време на Копа Америка през 1997 година в Боливия. Избягах и излязох с една жена след първия ни мач", разкрива още Ромарио.

Южноамериканецът довери, че един път е пил водка в почивката на мача - в съблекалнята на ПСВ Айндховен. "Беше зима, а температурата - около минус 10 градуса", оправда се Ромарио.

В интервюто бразилецът прави свой идеален отбор. На първо място слага Пеле, следван от Марадона и на трето място поставя себе си. Следват Роналдо, Зидан и Зико. Той е на шесто място, тъй като не е печелил световната титла.

На въпрос дали Меси може да намери място в този списък, Ромарио казва, че всичко ще стане ясно след юли месец, когато ще свърши световното първенство в ЮАР./БЛИЦ