"Легион Рън" се завръща с изключително амбициозен трети сезон - с по-малко бягане, но с повече препятствия и забавления по 5-километровото трасе, съобщиха организаторите пред БЛИЦ СПОРТ.

Участниците в "Легион Рън София" ще изпитат своите възможности и сили на 9 юли като се изправят пред нова програма, нови локации и умопомрачителни препятствия. Третото издание на Легиона вдига летвата с по-интензивен курс, който предлага по-малко бягане, но повече изпитания от кал, огън, лед и бодлива тел, поднесени със запомнящ се саундтрак.

90% от съществуващите предизвикателства са променени. През април в Кипър пък бяха представени няколко, напълно нови препятствия като: Nox Arca – тъмни и тесни тунели на няколко нива с един-единствен изход; Fenestra – вертикални стени с прозорчета за провиране; Oculus - катерене по петметрова стълба, следвано от спускане по пожарникарски пилон в яма, пълна с кал и ледена вода и епично предизвикателство 4 в 1, което включва високи стени, тръби на вериги, въжена мрежа и коварни, движещи се стълби (Optimus).

Участниците ще могат да изпробват своите психически и физически лимити и да споделят епични моменти с приятели, колеги или роднини. За да се запази ритъмът, тази година ще има повече музикални станции по трасето, всяка една със собствен стил и настроение.

„Развълнувани сме, че "Легион Рън" ще се пренесе в най-различни нови пазари. Тази година хиляди участници ще се присъединят към нас за първи път и ще имат възможност да изпробват силите си в нашите предизвикателства и да изживеят най-емоционалните си мигове с приятели и колеги", коментира Миглена Славова, маркетинг директор на "Легион Рън".

Миналата година Легионът претърпя огромен успех – само в София той събра над 2000 участници, затова, напълно естествено, тази година събитието се разширява към нови пазари, достигащи не само Източна Европа, но и Азия, и Средния Изток. Сред новите дестинации са Париж, Лион, Тел Авив и Хонг Конг. Екипът на модерното световно предизвикателство се управлява от България с български мениджмънт и обещал до края на годината да се върне отново и в Гърция, и в Полша и във Франция.

Всичко за Легион Рън - ТУК.