Въпреки че през годините си изгради статут на лошо момче с корав характер, Марио Балотели е много по-различен, когато няма камери и медийно внимание. Това разкри само за БЛИЦ лекар, който от първо лице е видял нещо, което го е шокирало.

Става дума за периода 2011-2012 година, когато италианският нападател играеше за Манчестър Сити и получи травма в дясното коляно. Тогава дори "гражданите" пратиха Супер Марио в САЩ, където да се срещне с кондиционния треньор Кил Ноус. Той натрупа популярност, след като направи програма за олимпийски състезатели с проблеми в коленете.

Топ Коефициенти за Всички Мачове Всеки Ден!

Балотели е стабилизиран и се завръща в игра. На Европейското през 2012 година обаче се появяват нови болежки и тогава медицинския щаб на Италия стига до извода, че не става въпрос за сериозна травма.

"Трябваше да се направи стандартна инжекция с хиалурон в коляното. Тя облекчава болката, а течността служи като смазка за ставата, така че да облекчи тялото при движение", разказва ни Клаудио Риго.

Именно той е човекът, който е нает със задачата да извърши стандартната процедура.

"Марио се разплака като малко момиченце. Много се страхуваше. Не можех да повярвам. Бил съм безброй такива инжекции, включително на жени, и никога някой не беше плакал".

В крайна сметка Балотели се завръща в игра. Той остава в историята с двата си гола във вратата на Германия в полуфиналите на Евро 2012, като празнувaнето му на втория гол става легендарно.
Борислав ОРЛИНОВ, БЛИЦ