Носителят на “Златната топка” Лео Меси най-после каза няколко думи за личния си живот. Играчът на Барселона бе провокиран от слуховете, че се е разделил с приятелката си Антонела Рокуцо и приписана му връзка с аржентинската риалити звезда Клаудиа Сиардоне.

”Лъжа е, че с Антонела сме разделени. Не обичам да говоря за личния си живот, но сега ще ви помоля да не ме забърквате в любовни афери. Никога не съм имал известна приятелка. Информациите за различни манекенки нямат нищо общо с истината”, заяви Меси. Слуховете бяха породени от изкаване на дядото на футболиста, който заявил, че отдавна не е виждал Антонела.

tumblr_l6ssxqfASA1qca2i2o1_500.jpg

Медиите в Аржентина потвърждават, че звездата на Барса няма нищо общо с красивата Клаудия. Тя опитала да си направи реклама, като уж случайно се изпуснала пред известно издание, че е говорила с Лео след церемонията за “Златната топка”.

Оказа се, че информациите за връзката на футболиста с ослепителната Лусиана Саласар преди време също не са базирани на истина. 30-годишната моделка, актриса и певица признала, че никога не е срещала лично Меси./БЛИЦ