Любимата на бившия футболист на ЦСКА Александру Пицурка (4 мача и 2 гола за сезон 2006/07) Кристина Ич шокира в Деня на влюбените - 14 февруари. Вместо да се покаже в букет цветя от любимия или да напише колко много го обича, тя целуна... жена и предизвика грандиозен скандал.

Известната като Румънската Анджелина Джоли и атрактивният местен модел Алина Чеуган заснеха фотосесия в навечерието на Свети Валентин , но някои го приеха като провокация и подкрепа на общността на Лесбийките, гейовете, би и транс сексуалните (ЛГБТ). Това предизвика куп гневни реакции в социалните мрежи и обвинения, че двете опорочават празника с действията си, още повече, след като са станали майки, пише gsp.ro.

"Целувката ми е израз на подкрепа най-вече към свободата на изразяване. Всички са свободни да бъдат такива, каквито са. Днес мога да съм домакиня с проблеми, утре силна майка, а на следващия ден очарователна лесбийка. Всичко, което искам да кажа е, че свободата ми, няма да наруши вашите права. Нека щастието ми не ви пречи, защото съм твърде готина", написа Ич в социалните мрежи.

Winbet - победата е емоция! (18+)