Традиционният събор на феновете на Левски в село Оризари събра десетки привърженици на отбора от цялата страна. Най-много гости имаше от близките градове Сливен и Казанлък, които бяха посрещнати топло от организаторите. Специалният гост и тази година беше Цветан Веселинов - Меци. Ветеранът пристигна в компанията на бившия шеф на фенклуба на Левски Златин Тепсиев - Голди.

Меци изненада приятно домакините. Веселинов се беше подготвил и връчи подаръци - стенни часовници с неговия лик и емблемата на любимия клуб. Такива получиха Иван Атанасов - един от първите основатели на фенклуба на Левски в Оризари преди 44 години, както и представителите на още няколко от фенклубовете на "сините", сред които тези в Твърдица и Шивачево.

Тежката софра на поляна в Оризари беше разпъната още в ранни зори. Отново се проведе приятелски мач между... голите и облечените. На хорото пък най-дълго издържа именно Меци Веселинов, който на няколко пъти обра овациите на присъстващите купонджии.

"Отново се получи страхотен празник. Благодарим на всички, които ни уважиха. Приятно се изненадахме от факта, че приятелите ни от ЦСКА също бяха на поляната, но разбира се на друга маса. Специално поздравихме Меци за 70-годишния му юбилей, който отпразнува на 13 май. Едно от пожеланията логично бе любимият ни Левски най-после да ни зарадва с шампионска титла", коментира пред БЛИЦ СПОРТ главният организатор на събота Цанко Енев.
ПЛАМЕН СЛАВОВ/БЛИЦ СПОРТ