Линдзи Вон и Тайгър Уудс са свързвани един с друг. Както съобщава австрийският вестник "Кроне", звездата в зимните спортове и легендата на голфа са забелязвани все по-често заедно.

Интересното е, че братът на хегемона в ските при жените - Рийд, запознава в детайли със снежния спорт децата на голфъра. По информация на изданието Вон и Уудс за били заедно този месец в курорта Вейл в САЩ. На 1 май пък Линдзи е била гост на гала-вечеря, организирана от фондацията на Тигъра.

И това са едни от причините да се предполага, че двамата са в процес на опознаване. Преди две години Линдзи Вон се раздели със съпруга си Томас, с когото все още съдят за пари. Уудс също е разведен, след като се замеси в сексскандал, от който стана ясно, че е имал един куп извънбрачни връзки. Наложи се дори да влезе в клиника, освен че плати сериозна сума на вече бившата си половинка.

Преди време Линдзи Вон призна, че Уудс е неин "идол". "Има нещо, което не знаете за мен. Тайгър, ти си моят идол - аз също имам проблем със секса", заяви тя при гостуването си в ТВ-шоуто "Сатърдей Найт Лайв".