Фолк певицата Лияна възпя бившия си любовник Благой Гоергиев в новата си песен. Брюнетката преживя кратък, но зрелищен романс със звездата на Терек (Грозни), а след това остана с пръст в устата, когато Георгиев я заряза и се върна при майката на детето си - бившата гимнастичка Христина Витанова.

След раздялата двамата водеха непрестанна медийна война, а Благой дори обвини чалга звездата, че е била с него, за да си прави пиар. Това вбеси до краен предел Лияна и тя намери начин да си го върне, пише "7 дни спорт". Сексапилната певица пусна нов хит, посветен на футболния национал.

"Думите тежат, когато казани са от достоен мъж, не от теб", "С лъжи лекуваш мъжка гордост, ранено его, мъжка суета", "Думите на слаб лъжец са думи чути от изгубени като теб", са част от фразите в текста на "Пак лъжа", с които Лиана напада бившия си любим.

Оказа се, че най-голямата почитателка на поредния хит е новата приятелка на Лияна - плеймейтката Николета Лозанова. Двете не спират да изразяват любовта си една към друга на личните си страници в социалната мрежа Фейсбук, като непрестанно публикуват на стените си "Обичам те". /БЛИЦ