Ръководството, футболистите и треньорите на Локомотив (Дряново) честитиха празника на Станислав Генчев. Младият наставник на Етър навършва 36 години днес. Генчев, който е част от Управителния съвет на родния си Локомотив, продължава и до ден-днешен да помага на футбола в своя град. Бившият полузащитник e сред патроните на предстоящия голям Великденски турнир за деца - от 8 до 12 април в Дряново.

"Ръководството, футболистите, треньорите и всички в Локомотив (Дряново) честитим рожден ден на Станислав Генчев! Пожелаваме на Тачо още дълги години да ни радва с още по-големи успехи. Нека колкото ни радваше на зеления килим като футболист, още повече да ни радва и като треньор. Здраве и късмет на Тачо. Стискаме му палци и днес да постигне победа начело на Етър - в тежкото гостуване на Поморие", отправи пожеланието към Генчев председателят на Управителния съвет на ФК Локомотив (Дряново) Тодор Георгиев. 

Диджей Теди Джорджо силно се надява от Дряново по-скоро да излязат още талантливи футболисти, които да надминат постиженията на двамата най-успешни играчи от града - Станислав Генчев и героят от САЩ`94 Пламен Николов.

Генчев тръгва за големия футбол от родния си Дряново, след което кариерата му преминава през Етър, Левски, Спартак (Варна), Велбъжд (Кюстендил), Черно море, Литекс, Васлуй (Румъния), Лудогорец, отново Литекс, АЕЛ (Лимасол, Кипър), Славия, Монтана и Етър. Три пъти е шампион на България (1 път с Левски и 2 пъти с Лудогорец), 6 пъти носител на Купата на България - 4 пъти с Левски, 1 път с Литекс, 1 път с Лудогорец. Генчев има и една спечелена Суперкупа на България. За националния отбор има 7 мача и 1 гол.

Екипът на БЛИЦ също честити празника на треньора на Етър!