Половинката на Григор Димитров – Лолита Османова, използва профила си в „Инстаграм“, за да разкрие неподозирана тайна от личния си живот. Руската красавица сподели, че в последно време слуша лекции относно паник атаките и тяхното лечение.

Именно по така тя е разбрала, че има фобия, свързана със ситуациите на турбуленция при летенето със самолет. Първоначално Лолита считала, че това са паник атаки.

Winbet - истинската тръпка от победата! (18+)

„Днес слушах лекция за паник атаките и тяхното лечение. При мен се случват такива при турбуленция по време на полет със самолет. Оказа се, че това не са паник атаки (както си мислех по-рано), а специален вид фобия“, написа рускинята в социалната мрежа.

В друга своя публикация в „Инстаграм“ Лолита разказва на своите последователи за начина, по който си почива. Тя признава, че обича да си остане у дома и през целия ден нищо да не прави, а само да гледа сериали и филми.

Както е известно, вече няколко седмици Лолита Османова и Григор Димитров са в Австралия, където дори посрещнаха 2022 г. Те са отседнали в хотел от луксозната верига „Crown Towers“. През следващата седмица Гришо започва участието си на Australian Open, където за негов съперник в първия кръг беше определен чеха Иржи Лехечка. Мачът ще се играе във вторник сутринта българско време, но началният час още не е обявен.