ВИЖТЕ СТРАНИЦАТА НИ БУКМЕЙКЪР ТУК! 

Лолита Османова не спира да споделя любопитни неща в социалните мрежи и разкри, че работи усилено върху тялото си. Любимата на Григор Димитров се върна към блога си, който бе занемарила в последните години. Рускинята е изключително активна и не спира да дава съвети, разсъждавайки върху житейски теми.

Winbet - победата е на върха на пръстите! (18+)

"Моята цел, за която вече споменах, е да придам на тялото си нова визия. Винаги съм била в добра форма, но сега реших да работя върху оформянето на мускулите. Не знам ще се получили ли или не, но всеки ден работя“, написа Лолита в една от последните си публикации.

Гришо пък е тръгнал усилено по стъпките на половинката си. Най-добрият ни тенисист не спира да публикува предимно храна и забележителности от градовете, в които е. Първо беше от Стокхолм, а след това и от Виена, където в петък вечерта участва в шоу турнира Red Bull Bassline, който съчетаваше тенис, музика и светлинно шоу. На корта той стигна до финал, в който отстъпи на Карен Хачанов с 5:7, 5:7, 7:4, 8:6.

„Настроението бе фантастично. Комбинацията от диджей на живо и светлинните ефекти направиха събитието уникално. Не съм преживявал подобно нещо“, коментира Гришо, който преди да излезе на корта, показа пакет вафли с надпис на кутията Grigor. Той разкри също така, че е пил кафе и показа блок масата за закуска.

Димитров остава във Виена, за да участва в турнира от сериите АТП 500, след като преди две години той за пръв път показа Лолита именно в австрийската столица. Квалификант ще бъде негов съперник в първия кръг, а още във втория кръг може да се изправи срещу №3 в схемата Андрей Рубльов или Диего Шварцман. Камерън Нори е другият поставен в тази четвъртина, което го прави евентуален съперник на Гришо за четвъртфиналите.

Следете актуалните новини с БЛИЦ и в Telegram
Присъединете се в канала 
ТУК