Лолита Османова остави Григор Димитров точно преди началото на „Уимбълдън“ и се прибра в Монако, след като беше с българския тенисист в Лондон през последните няколко дни. Това става ясно от публикация на рускинята в „Инсаграм“.

„Благодаря ти, Лондон. Беше хубава седмица“, написа рускинята на път за дома, а след това сподели радостта си да види домашния любимец - котката Белис.

200 лв. Начален Бонус Спорт от efbet!

Тя допълни, че е време да залегне над учебниците, тъй като й предстоят изпити. Любимата на нашия тенисист учи психология. Тя съобщи също така, че ѝ предстои пътуване с приятелки за рождения си ден на 2 юли.

Както е известно, Григор Димитров започва участието си „Уимбълдън“ утре. Негов съперник е 87-ият в световната ранглиста Стив Джонсън (САЩ).

Специалистите отчетоха, че Димитров попада в топ 10 на тенисистите, които имат шанс да спечелят „Уимбълдън“. Третият турнир от Големия шлем тази година е по-особен, тъй като в него няма да се дават точки заради решението на организаторите да не допуснат до участие състезателите от Русия и Беларус.