Адвокатката Лариса Дрогобичер, представляваща Катрин Майорга, обяви лоша новина за Кристиано Роналдо. Делото срещу него за изнасилване не е закрито. Според юристката американските медии погрешно са интерпретирали новината за преместването на случая от съда в Лас Вегас.

„Обвиненията не са свалени. Просто оттеглихме делото от съда в Лас Вегас, тъй като сме подали идентичен иск пред федералния съд на САЩ заради неговите правомощия по разглеждането на случаи с участието на чужденци. Като цяло само променихме мястото, но искът си остава в сила“, коментира Дрогобичер пред ESPN.

Winbet - победата е на върха на пръстите! (18+)

Както е известно, през септември 2018 година Майорга обвини Кристиано Роналдо в изнасилване. Според нея петкратният носител на „Златната топка“ я е насилил сексуално през 2009 година след посещение на нощен клуб в Лас Вегас. Самият Роналдо потвърждава, че е правил секс с Катрин Майорга, но това е станало по взаимно съгласие. Освен това той представи подписан договор, с който американката се съгласява да не изнася публично информацията срещу сумата от 375 000 долара.