ИГРАЙ ГЕЙМ БЛИЦ 3 И СПЕЧЕЛИ ЗЛАТНА ТОПКА ОТ СТОИЧКОВ - ТУК!

Лошото момче на тениса Ник Кириос разбуни духовете в социалните мрежи. Бившият №13 в света, който наскоро дори отпадна от ранглистата след контузии на коляното и китката, се похвали пред своите 4,2 млн. последователи в "Инстаграм" как ближе врата на гаджето си Костийн Хатци в нощен клуб в Лос Анджелис.

“И какво? Любовта била лудост? Ние всички се опитваме да се убедим, че това не е лъжа“, коментира поведението си австралиецът, а мацката му отвърна: „Умирам от кеф. Обичам те“.

WINBET – забавление онлайн с над 1400 слот игри! (18+) 

Снимката се стори прекалено скандална дори на близкия приятел и колега на Кириос – Танаси Кокинакис, който коментира: „Дръжте се прилично, моля“.

Ник Кириос, чийто най-голям успех е финалът на „Уимбълдън 2022“, е с настоящата си приятелка от точно две години. Преди това той ходеше с едрогърдата моделка Киара Пасари, която дълго го обвини във физическо насилие през януари 2021 година. В крайна сметка тенисистът призна, че е посегнал на Киара, но избегна присъда. Съдията постанови, че звездата не е изложена на риск от повторно престъпление и сериозността на инцидента е "малка".

Изтеглете мобилното ни приложение БЛИЦ СПОРТ ОТТУК!

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Nick Kyrgios (@k1ngkyrg1os)