Нови шокиращи разкрития за Тайгър Уудс продължават да излизат наяве. Джейми Джънгърс, поредната красавица, която призна, че е имала връзка с голфъра, разкри, че докато баща му е умирал, Ууудс без никакви угризения е правил секс в семейното ложе.

Само няколко часа преди Уудс-старши да почине от рак на простатата, майката на голфъра звъни на сина си, за да му каже, че баща му е в „лошо състояние”.

Но след като отива в болницата, Тайгър се прибира вкъщи и за пореден път изневерява на жена си Елин с бившия модел Джейми Джънгърс. Докато били в леглото, Уудс получил обаждане, че баща му е починал.
“Аз бях до него само по гащички”, заяви 26-годишната Джейми пред „Нюз ъф дъ Уърлд”.

Връзката между двамата приключила 6 месеца по-късно, когато красавицата поискала от своя любовник финансова помощ, но той категорично отказал.

“Той е евтин е**ч и не искаше да ми помогне. Подозирах, че се вижда и с други жени по същото време. Той обича секса”, заяви Джейми.

Тяхната връзка започнала през лятото на 2005-а, няколко месеца след сватбата на Тайгър.

На 2 май 2006 година Уудс бил с Джейми в дома си в Калифорния, когато майка му Тида се обадила, за да съобщи за състоянието на Ърл. Тайгър веднага тръгнал към болницата и се върнал три часа по-късно.
“Когато той се върна, забелязах, че е обезпокоен за своя баща. Но когато отидохме в леглото, той все още искаше да прави секс, както обикновено. След това заспахме. Аз бях до него само по гащички, когато около 3 часа телефонът звънна. Беше майката на Тайгър”, разказва любовницата.

“Тя му се обади, за да му кажа, че баща му е починал. Тайгър изглеждаше много отчаян и не каза нито дума. Той дори не се разплака, но сърцето му бе разбито. Казах му “съжалявам” и го прегърнах. Не исках да му преча, затова си заминах за Вегас. На следващия ден той ми звънна. Не очаквах да го чуя за известна време, защото мислех, че ще е зает. Но той ми каза, колко много оценява, че съм била с него и ми благодари за подкрепата”.

Връзката на двамата приключила в края на 2006-а, когато Джейми имала финансови затруднения, но милиардерът Ууудс я отрязал за помощ. „Бях в сълзи и молих Тайгър за финансова помощ. Той просто ми каза: “Виж, не се притеснявай скъпа. Сигурен съм, че всичко ще се оправи”.

“Аз настоявах и му казах директно: “В момента съм финансово нестабилна, а ти си много богат човек. По принцип никога не бих те молила, но мисля, че ме познаваш от достатъчно време, за да ми се довериш и да ми помогнеш”, обясни Джейми.

“Той беше много стиснат за пари, никога не очаквах да ми купи подарък, нито за Коледа или за рождения ми ден, а е най-богатият спортист”, завършва с разказа си красавицата./БЛИЦ