____________.jpgСелекционерът на националния ни отбор Лотар Матеус е планирал операция на носа на бившата си приятелка Ариадне Йоану. Това става ясно от публикуван в “Билд” график на кипърската студентка по психология, направен от 50-годишния немец.
 
“Никога не бих казал на една жена, какво трябва да прави”, коментира Матеус във връзка с направения план. Любопитното е, че графикът е написан на лист от тефтер на Българския футболен съюз.
 
За периода 19-26 май Ариадне има планирано посещение в Кипър. “Трябваше да отида на гости на родителите си. За 27 май бе насрочена дата за операция на носа ми. За мен това бе неприемливо и аз отказах”, разкрива 24-годишната студентка.
 
“Списъкът завършва с “почивка” от 6 юни, тъй като бяхме планирали да ходим на Малдивите”, признава г-ца Йоану.
 
Както е известно, на 4 юни националният отбор на България гостува на Черна гора в европейска квалификация. От списъка е видно, че Матеус е планирал да вземе Ариадне със себе си на лагера на “лъвовете” в Корсика и за гостуването в Подгорица.
 
Германската футболна легенда и кипърската студентка по психология се разделиха на 13 май, след като Лотар Матеус бе заснет от фотографи да се целува с полския модел на бельо Йоана Тучинска./БЛИЦ