Бившият футболист на Барселона, Интер и Челси Самуел Ето'о e без съмнение един от най-великите нападатели на своето поколение, но изглежда личният живот на камерунеца не е толкова изящен като кариерата му. Това става ясно от книгата „Порно отмъщение“ на бившата ми приятелка Натали Коа.

Коа пише, че самата тя е жертва на порно отмъщение от страна на Ето'о, който е публикувал нейни голи снимки, без да има разрешение по време на седемгодишната им връзка. Той е ползвал този метод, за да я контролира.

„Уморих се да гледам как медиите описват живота ми по начин, какъвто на тях им харесва. Затова реших да разкажа моята гледна точка“, признава Натали Коа пред френското издание „Со фут“.

„При Ето'о винаги е ставало дума за неговия терен, неговите тайни градини, неговите фантазии. Той обича да участва в тройки, да гледа как друг човек опипва приятелката му. Самуел не иска да разкрие същността си напълно. Страхува се, че другите няма да го разберат и вече ще го гледат по друг начин. Тогава аз бях млада и лесно можеше да ме манипулират“, разказва бившата приятелка на футболиста на Анталияспор.

„Той обича да контролира всичко. Пред хората Самуел Ето'о обяви, че се радва, че съм намерила нова любов, когато стана ясно за флирта ми с певеца Фали Ипупа. Всъщност беше бесен, тъй като вече не можеше да ме контролира. Мислеше, че ме притежава, че съм негова собственост. Твърдеше, че аз съм единствената, която го разбира и затова му принадлежа“, разкрива Коа.

След това футболистът е започнал да публикува в различни социални мрежи голи снимки на Натали Коа, които получил преди това като доказателство за нейната вярност. Това порно отмъщение довело до край на връзката й с Фали Ипупа.

„Бях бясна заради появата на снимките. Тогава мразех Самуел, но отказах да живея, таейки гняв в себе си. Научих се да живея със случилото се и да пренасочвам енергията си в по-позитивни неща. Тази книга не е начин да накажа Ето'о. Ако той трябва да си плати за това, които ми стори, ще бъде само чрез съдебно дело“, допълва Натали Коа.