Бившият футболен национал на България Георги Пеев се обясни в любов на половинката си Цветелина, от която има дете. Съотборникът на Бойко Борисов при ветераните на Витоша (Бистрица) отправи трогателно послание в "Инстаграм" към красавицата.

"Целият свят е до мен! Oбичам те!", пише Пеев към последната си качена снимка в социалната мрежа с Цветелина, която през 2019 г. му роди син Георги. 

Winbet - най-голямото разнообразие от пазари! (18+)

Припомняме, че бившият ни национал и легенда на руския Амкар (Перм) има и две дъщери - Ванеса и Адриана, от предишния му брак с бившата му съпруга Боряна.

От публикациите на футболната звезда в "Инстаграм" става ясно, че наскоро двойката е била на романтична ваканция в Италия. Георги Пеев е завел Цветелина на пътешествие, като двамата позират пред лика на Марадона в Неапол, и то облечени с фланелки на аржентинския Бог, който почина на 25 ноември 2020 г.

Красавицата качи редица снимки от екскурзията, като подчертава, че се е влюбила в остров Капри, където двойката е прекарала няколко дни. Част от фотосите са доста предизвикателни.