ИГРАЙ ГЕЙМ БЛИЦ 1 И СПЕЧЕЛИ НАГРАДИ ОТ СТОИЧКОВ - ТУК!

Христо Стоичков беше посрещнат изключително топло в Сливен, а снощната вечер ще се помни дълго от любителите на футбола в града на Стоте войводи, които се докоснаха до Камата. Легендата на българския футбол и Барселона беше специален гост на празника по случай 10-годишнината от създаването на ФК Сините камъни.

Академията на Пламен Крумов и Илиян Михайлов, които дават много за развитието на талантите, отдавна се утвърди не само в Сливен, а и в България, след като от нея излязоха доста футболисти.

При появата на Стоичков в зала "Васил Левски" емоцията стигна своя връх. Стотиците присъстващи скандираха мощно името му и го аплодираха. Стоичков се разчувства от топлото посрещане и не пропусна да благодари на хората. 

WINBET – Ранно изплащане, Бонус Колонка и още много изненади в Спорт! (18+)

Високи успехи, добри резултати и най-големия връх във футбола - това пожела Камата на ФК Сините камъни Камата. 

Присъстваха още звездни гости - Красимир Балъков, Христо Порточанов, Димитър Димитров - Херо, Валери Божинов, Георги Пеев и други.

"Най-големият", написа Божинката в "Интаграм" към видео, на което целува Стоичков. 

"Благодаря на всички родители, защото, ако не бяхте вие, нямаше да я има школата. Благодарен съм на моя партньор Илиян Михайлов, с когото 10 години сме рамо до рамо", обърна се към присъстващите бившият голмайстор Пламен Крумов.

В залата се състоя демонстрационен мач между възпитаниците на клуба от набор 2013, както и между отбора на звездите и този на Пламен Крумов. Във ФК Сините камъни тренират 236 деца в различни възрастови групи, треньорите са 10. 

Изтеглете мобилното ни приложение БЛИЦ СПОРТ ОТТУК!

 




 

 

 

Христо Стоичков гостува на 10-годишния рожден ден на ФК "Сините камъни"

️ФК "Сините камъни" отбеляза 10 години от своето създаване. Специален гост на събитието бе футболната легенда Христо Стоичков. Освен Камата, празника уважиха Красимир Балъков, Христо Порточанов, Димитър Димитров – Херо, Валери Божинов и др.

Публикувахте от ТВ Канал 6 в Понеделник, 25 септември 2023 г.