ВИЖТЕ СТРАНИЦАТА НИ БУКМЕЙКЪР ТУК!

Любимата на Благой Георгиев - Полина, е свалила сватбената халка от ръката си, забелязаха бдителни последователи на брюнетката в социалните мрежи. Това се вижда на последните снимки на красавицата в "Инстаграм", на част от които тя е разголена и в прегръдките на по-млад мъж в баня.

В дискусия с феновете си Поли бе попитана защо „Халката я няма??“, а тя отговори лаконично, но за сметка на това утвърдително: „Няма я, да!“. Това автоматично поставя въпроса дали отношенията ѝ с бившия футболист са все още толкова цветущи. Не е изключено причината, поради която Полина е решила да захвърли халката си, да са събитията покрай участието на Благой в екстремното предаване "Сървайвър", в което се снима на Карибите.

WINBET – най-голямото разнообразие от игри и джакпоти! (18+) 

В риалити шоуто Джизъса си има взимане-даване с певицата Татяна, което може да е подкопало връзката му с Полина. Оказа се, че Татяна му пере гащите, докато се борят за оцеляване в шоуто. На Поли ѝ се наложи да се обяснява за отношенията на Благо с Татяна, като се опита да внуши, че уж проблем няма и каза по адрес на новата перачка на бельото на съпруга си, че все някой трябва да върши мръсната работа.

Следете актуалните новини с БЛИЦ и в Telegram
Присъединете се в канала 
ТУК