Селекционерът на националния отбор Любослав Пенев планира сватба и дори вече е връчил годежен пръстен на половинката си Кристина, говори се усилено из спортния елит. Клюката плъзна на 50-годишния юбилей на шефа на БФС Борислав Михайлов.  

На грандиозното тържество в хотел "Кемпински-Зографски" Чичовото се появи именно със заслепителната красавица, за която се говори, че е била последната голяма любов на висаджийския бос Васил Илиев.

Кристина е втората сериозна връзка на бившия футболист на ЦСКА и Атлетико (Мадрид) след манекенката Даниела Серданова. И от двете Пенев има момчета - Любослав-младши и Никълъс.

Присъствали на рождения ден на Боби Михайлов споделиха, че Кристина е показала златния годежен пръстен, който бил на дясната й ръка. Най-накрая заклетият ерген Любослав Пенев се е решил на брак. Бившият нападател има любовна връзка с Кристина вече над 10 години, като доскоро дори криеше половинката си и все се появяваше сам на светски събития.

В началото на 90-те години Кристина Мицева била една от най-големите красавици на София, което ясно личи и до ден-днешен -  дамата грабва окото с чара си. По онова време тя си изкарвала хляба като танцьорка по нощните клубове. Легендата гласи, че с Васил Илиев се запознала в столична дискотека, често посещавана от екзекутирания бос на ВИС.

kristina.jpg