Един от най-добрите ни волейболисти за последното десетилетие Владимир Николов влиза във... фермата. Настоящият шеф и треньор на волейболния Левски ще участва в най-новия сезон на риалити формата.

„Аз го приемам като приклюение. Още от момче, когато четях приключенски романи, си представях нещо подобно – откъсване от природата. При такива условия хората със собствените си ръце трябва да произведат или уловят това, с което ще се прехранват“, каза Владо Николов пред БТВ за участието си.

„Със сигурност семейството ще ми липсва, но няма да страдам, защото това не е по-различно от един спортен лагер. Преди 2 години, когато се готвехме за европейско първенство, бях на Белмекен, след това отидох във Франция и повече от един месец стоях без тях, така че това не ми е чуждо“, допълни още волейболистът.

„Аз съм лидер, така че ще се опитам да не се натрапвам, но не се притеснявам да взимам решения и да нося отговорност. А това е нещото, което прави един човек лидер“, добави Владо.

На въпрос, какво може да го уплаши, той каза: „Не се кефя на змиите по никакъв повод, ако мога да кажа, че това е страхът ми.“