Любовна драма се е разразила в семейство Бербатови. Този път засегнат е най-малкият брат – Асен. Той обаче се оказал в ролята на пасивен участник в разигралата се случка, а тя е следната – дъщеря на много богат българин хлътнала по него. Това се случило в периода, в който Асен живееше в Лондон и работеше в местната футболна академия на ЦСКА.

Първоначално двамата били само приятели, но момичето все повече и повече започнало да харесва брата на Димитър Бербатов. Накрая се влюбила до уши, настоявайки той да изостави съпругата си Димитричка и да заживее с нея. Асен обаче бил непреклонен и не искал да участва в подобни сапунени сериали.

Winbet - на един клик разстояние! (18+)

„Асенчо не се поддаде на натиска й. Не може да си представите как тя го е  сваляла. На всичко отгоре е доста богата. Или по-скоро – баща й е пълен с пари. Той е родом от Благоевградско. Момичето живее в Лондон, има огромен апартамент, кара лъскава и баровска кола - един от най-новите модели мерцедес. Както се казва – много е напред с материала. Освен това е и хубава. Повечето мъже биха кривнали на секундата, но Асен, каквито и щуротии да говорят по негов адрес, явно не е от тях. Момичето доста се разочаровало и не удържало сълзите си”, коментират пред БЛИЦ източници от Благоевград, близки до по-малкия брат на Митко.

Припомняме, че Асен изкара само няколко месеца в академията на „червените” в британската столица. Според запознати, в момента той е в България и поне на този етап нищо не работи. Негови близки обаче твърдят, че съвсем скоро щял отново да започне да изкарва прехраната си.