Голямата дъщеря на Илиана Раева и Наско Сираков - Славея, е била зарязана от приятеля си Иван, който е и баща на дъщеричката им Емили. 

Раздялата се е случила преди повече от половин година, но се пази в тайна.

В момента Славея живее в къща край морето, където отглежда сама единствената си наследничка, твърди "Уикенд". Щерката на спортните ни легенди и фенът на Левски Иван Борисов се сгодиха през лятото на 2019 г. след едва няколкомесечна връзка, но до сватба така и не се стигна. През март 2020 г. по-голямата Сиракова стана майка за първи път, а с бащата на бебето останаха заедно едва година след появата на Емили. 

Winbet - победата е емоция! (18+)

В светските среди се шушука, че Иван е имал скромни финансови възможности и заради това никак не е харесван от Илиана и Наско.

"Това, че дъщеря ми е сгодена, не означава задължително сватба. Може и да не се оженят изобщо“, коментира преди време Раева и така показа, че изобщо не желае дъщеря й да сключва брак с Иван, посочва още изданието. 

Не е ясна причината за раздялата на двойката, но от обкръжението им смятат, че Иван се е чувствал потиснат в семейството, като постоянно му се натяквало, че той е никой, няма пари и не може да задоволи капризите на Славея.