ИГРАЙ ГЕЙМ БЛИЦ 1 И СПЕЧЕЛИ НАГРАДИ ОТ СТОИЧКОВ - ТУК!

Бивши футболни национали на Сърбия и на Босна и Херцеговина се сбилиа за известната певица Йелена Карлеуша, след като се засякли в нощен бар седем години след след грандиозния любовен скандал помежду им. Душко Тошич и Огнен Вранеш налетели един на друг, съобщиха очевидци пред светските хроникьори.

Драмата води началото си от 2016 година, когато вечно търсещата провокации певица Йелена Карлеуша сложи рога на съпруга си Тошич. Тя се пъхна в леглото на Вранеш, а за аферата им се носят легенди и до днес. Босненският защитник през септември подписа договор с елитния сръбски Чукарички и се премести в Белград. Преди няколко дни той се засякъл в нощен бар с 38-годишния Душко, който сега се подвизава като мениджър. Той видял съперника си и ехидно се подсмихнал. Това било достатъчно Огнен, на 33 г., да подпали. Той скочил и налетял на сърбина. Двамата се спречкали, но охраната ги разтървала и попречила да стане як кьотек. Вранеш обаче не спрял да нарежда и да подканва Тошич да излязат навън и се разберат като мъже. Офертата му обаче не била приета.

WINBET – забавление онлайн с над 1400 слот игри! (18+)

Вранеш се мрази и със самата Карлеуша. След сексуалната забежка те дълго време се обиждаха публично.

Отношенията на Йелена с Душко също не са съвсем ясни. Двамата вдигнаха сватба за чудо и приказ през 2008-а, но оттогава непрекъснато се събират и разделят. Преди повече от година подадоха и документи за развод, но ги замразиха и не е ясно какво точно се случва. Чувствата им май не са изстинали и Йелена ревнува. Това разкри сексбомбата Стания Доброевич. „Карлеуша ме блокира в социалните мрежи. И всичко това, защото казах в предаване, че Душко е по-хубав от сегашния национал Лука Йович“, разкри пищната брюнетка.

Изтеглете мобилното ни приложение БЛИЦ СПОРТ ОТТУК!

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by OkoNas Magazin (@_okonas)