Сериозна дискусия се заформи в социалната мрежа "Фейсбук" между бившите футболисти на ЦСКА - Ивайло Петров-Пифа, Христо Янев, Александър Бранеков, Валентин Илиев и Стойко Сакалиев. Темата на дебата бе вчерашното отпадане на Челси от ПСЖ на осминафиналите в Шампионската лига и най вече поведението на съдията Бьорн Кайперс. Бившият вратар на "червените" Ивайло Петров защитава Челси и даде начало на дискусията с поста: "По-селски и смешен отбор от ПСЖ не бях виждал."

Последва включване на Христо Янев, който в момента е треньор на Миньор Перник. Той написа: "Абсурден червен картон, а ПСЖ си играят страхотно", след което се обосновава по идеален начин: "Не отстъпват в единоборствата, играят агресивно, не оставят и педя непокрита. Абсурден червен картон, стоя твърдо зад думите си. Съдията ще види ситуацията след мача и ще се чуди дали да не се гръмне!"

В дискусията се включва е бившият защитник на ЦСКА и настоящ капитан на Локомотив (София) Александър Бранеков, отново по темата с червения картон на Златан Ибрахимович - "Няма шанс това да е червен картон".

Изведнъж в дебата се включва и бившият голмайстор на ЦСКА Стойко Сакалиев: "Може ли и аз да си кажа прогнозата - 0:1". Валентин Илиев допълва: "Тези ПСЖ са егати класата - Великани", с което се шегува на бившия си съотборник Ивайло Петров-Пифа. Вратарят написва и последния статус: "Мачкате ме, бе, няма проблеми."