Жълтата преса в Русия има удобна мишена в лицето на звездата на ЦСКА (Москва) Вагнер Лав и това се потвърди още веднъж в неделя, след дербито между "армейците" и Зенит. Бразилският национал реши да отпразнува гола си за победата с 2:1 в компанията на няколко разгорещени фенки, които го причакаха пред стадиона. Екзотичните красавици буквално се нахвърлиха върху нападателя, но той не се притесни особено и скоро след това едно от момичетата вече беше в колата му. Двамата демонстрираха близост пред фотообективите, преди да отпрашат към дома на футболиста.

По-късно близък до Вагнер Лав разказа, че останалите девойки също са негови стари познайници. Това се отнасяло най-вече за атрактивната мулатка-блондинка, която следвала нападателя из нощните заведения.  

Любовните похождения на бразилския национал не са тайна за никой, особено след миналогодишния скандал с появил се в Интернет клип, на който се вижда как Вагнер прави секс с известната в Страната на кафето порнозвезда Памела Бут. По-късно двамата потърсиха правата си в съда, но клипът и до днес е хит в мрежата./БЛИЦ