Легендарната ни тенисистка Магдалена Малеева доказа, че е и добра кулинарка. Маги спечели конкурс, организиран от столичен ресторант, като бе в един отбор с тв водещата Ива Дойчинова, и журналистката Ива Петрони, пише в днешния си брой вестник "7 дни спорт".

Срещу тях за отбора на татковците готвиха техните половинки Димитър Стойчев, Любо Ноков и Йово Николов. Двата тима разполагаха с еднакъв асортимент от биопродукти (яйца, прясно и кисело мляко, брашно, зехтин, капини, мед, орехи), с които сътвориха своите кулинарни изкушения. Отборът на майките приготви бухтички, татковците представиха пред журито палачинки в сладък и солен вариант.

Кулинарните произведения бяха оценявани по три компонента: бързина на приготвянето, начин на поднасяне и вкусови качества. Изправено пред трудния избор и непрекъснатите провокации от страна на участниците, журито все пак предпочете отбора на майките с аргументите, че те са се справили по-бързо, а бухтите им са били леки, въздушни и пухкави. Като преимущество на татковците беше изтъкнато единствено количеството./БЛИЦ