С мегалуксозна яхна Ламборджини се изфука пред феновете си бившият шампион в лека категория в UFC Конър Макгрегър.

Ексцентричният ирландец отговори на въпроси на почитателите си в Туитър, където го следват над 8 милиона души. Разговорът се въртеше повече около състоянието на 32-годишния Макгрегър, отколкото към завръщането му в октагона.

Чичко Паричко

Един от първите въпроси, които бяха зададени към Конър, бе кога мисли, че ще стане милиардер. Отговорът бе красноречив: „Когато стана на 35 години“.

В момента състоянието на Макгрегър се оценява на около 100 милиона паунда, като 80 млн. от тях прибра само от боксовия си мач срещу Флойд Мейуедър, който загуби през 2017 година. Оттогава банковата сметка на ирландеца върви само нагоре. Той има дял акции в производството на 15-годишно уиски, като целият бизнес се оценява на 750 милиона паунда.

Лукс

Конър не пропусна да се похвали и със скъпото си имущество, сред което е и яхтата Ламборджини, която боецът е купил преди седмица за 2,5 милиона паунда.

„Обичам скъпите неща. Когато харесам нещо, веднага си го купувам. Не мисля много по този въпрос. Обичам да се глезя“, каза Конър.

За последно Макгрегър се би на 18 януари, когато в Лас Вегас нокаутира Доналд Сероне-Каубoя 40 секунди след началото на мача. Оттогава Конър на няколко пъти обявява края на ММА кариерата си, а малко по-късно и завръщането си в свободните боеве.

В последните дни усилено се говори за мач срещу Дъстин Порие, който трябва да се състои около Нова година, но все още няма официално потвърждение за битката. Двамата вече имат един сблъсък през 2014-а, който бе спечелен с нокаут от Макгрегър.