Бившият възлюбен на фолкпевицата Деси Слава и баща на втория й син - Благой Найденов, забива нови гаджета на морето. Боксьорът се появи на откриването на сезона в Слънчев бряг, а женско внимание към него не липсваше през целия уикенд.
 
Чаровният мачо през деня събираше тен на плажа, вечерта репортер на „Телеграф" го видя да се забавлява в нощен клуб на брега изцяло в мъжка компания, като събираха погледите на дамите, които бяха окупирали съседните маси.

Winbet - победата е на върха на пръстите! (18+)

В същия клуб се забавляваха плеймейтката Нора Недкова, Мисис България Мариана Маринова и водещата и новоизгряваща певица Ива Атанасова. Всички те бяха впечатлени от програмата, която бе събрала артисти от три континента.

Интерес обаче предизвика и фактът, че неговите авери Дани Илиев и Георги Валентинов отсъстваха от мъжката сбирка. По всяка вероятност това е заради факта, че и двамата са в любовни връзки. Бившият на Златка - Георги Валентинов, е с пловдивската моделка София, а както БЛИЦ първи разкри Дани Илиев отново се е събрал с Гери-Никол.

За разлика от тях обаче Благой вече не остави никакви съмнения, че с Деси Слава са разделени. По всяка вероятност тази година той ще е един от най-желаните ергени в Слънчев бряг, коментират местни.