Англия се захласна по красивото тяло на Еванджелина Андерсон. Аржентинската хубавица е съпруга на защитника Мартин Демикелис, който през лятото премина в Манчестър Сити, а в момента се възстановява от контузия.
 610x.jpg
Еванджелина публикува в социалната мрежа серия от снимки, направени по време на фотосесия за луксозната марка бельо Impetu. Въпреки че преди няколко месеца дари Демикелис с втори син, красавицата изглежда повече от секси.
 
Андерсон, която бе обявена за най-секси аржентинска спортна половинка в социалната мрежа "Туитър", сега се радва на изключителна популярност в Англия. Местните фенове вече отсякоха, че са невероятно впечатлени от тялото й и най-вече от задните й части. Във форумите това твърдят даже и фенове на Юнайтед, като един от тях написа: “Манчестър полудя по секси дупето на Еванджелина Андерсон!”.

Друг пък настоява Еванджелина да бъде обявена за официален талисман на "гражданите" и да присъства на всеки техен домакински мач.

"Тя е невероятно красива! Ако е постоянно на стадиона, това ще носи късмет на момчетата и тогава победите ще станат ежедневие. Ние всички, които обичаме Сити, имаме нужда точно от това", категоричен е запалянкото.

Следващият домакински мач на Сити е срещу Норич на 2 ноември. Не е ясно дали Еванджелина ще се появи на стадиона. Сигурно е обаче, че нейният съпруг дотогава ще се е завърнал на терена.