Моделът на “Визаж” Теди Цветкова реши да става депутат от ВМРО и да защитава правата на жените
Тя се прочу преди време, когато я спрягаха за любовница на Гара Дембеле. Красавицата упорито отрича обаче да е имала интимни отношения с черната перла на “Левски”.

“Запознаха ни общи приятели. След един мач на “Левски” той се опита да ме свали, но аз го отрязах. Никога не съм имала взимане-даване с Гара. Има сериозно гадже и не се впускам в авантюри. В средата, в която живеем, са нормални такива просташки изяви. За мен това е липса на уважение и възпитание”, твърди Цветкова. Тя е студентка по журналистика в УНСС и мечтата й е да се занимава с тази професия.

По време на престоя си в “Левски” Дембеле стана пословичен с изцепките си и бурен нощен живот. След като бе арестуван с фалшива шофьорска книжка и пиян в Студентски град головата машина бе осъден на 6 месеца условно и с 3-годишен изпитателен срок. Малийският национал бе включен и в програми за общественополезен труд. През леглото на стрелеца минаха няколко манекенки. За негова бройка се спрягаше и 19-годишната Дамяна Матева. Гара заяви, че тя му предложила секс, само за да й връчи фланелка на “Левски”. Дембеле обаче се оплака, че никога повече нямало да си легне с нея, защото миришела лошо.