Легендарният Диего Марадона показа завидни умения и в тениса. Бившият футболист излезе на централния корт в Дубай и размени няколко удара със сънародника си Хуан Мартин дел Потро. Това се случи след успеха на аржентинския тенисист с 6:4, 6:4 над индиеца Сомдев Деварман.

"За мен беше удоволствие, че имах възможност да споделя този момент с Диего. Всички аржентинци го обичаме, той е нашият най-велик представител в света на спорта", коментира щастливият Дел Потро.

Следващият му съперник на турнира в Дубай ще бъде германецът Даниел Брандс, който започна от квалификациите. В тази част на схемата е и №1 в света Новак Джокович, с когото Дел Потро може да се срещне на 1/2-финал.

Дон Диего пък за пореден път показа, че обича не само футбола, а и тениса. Именитият играч посещава редовно кортовете и гледа мачове, а преди дни се запозна лично и с бившата ракета номер 1 при жените - Каролине Возняцки. Двамата дори се снимаха за спомен, а датчанката се похвали след това в социалните мрежи, разпространявайки фотоса.