Суперзвездата на Манчестър Сити Марио Балотели в продължение на около месец ухажва усилено красавица от родния шоубизнес. Случката се разиграва още през 2010 година, но до този момент българката ревниво пази в тайна контактите си със световноизвестния футболист. Дори в момента тя не желае да се изявява с името си, но все пак се престраши да покаже единствено пред "168 часа" есемесите, които Марио й праща ден и нощ.

Звездата пише кратко и в повечето случаи търси варианти за среща в някой хотел или в жилището му. Чаровната получателка на есемесите с усмивка разсъждава, че най-вероятно по едно и също време Балотели си комуникура с поне десетина момичета от цял свят. Сигурно затова и няма време да създава прекалено дълги и излишно романтични послания.

"С Марио се запознахме в Италия. Имах ангажимент в Милано. Домакините ме заведоха на дискотека и там за първи път видях футболиста. Той дойде да си говори с мен и веднага усетих, че е известна персона. Имаше бая засукани момичета, които искаха да му привлекат вниманието. Разменихме си няколко думи на английски и той ми поиска телефона", разказва за началото на приятелството си с италианския национал красавицата. Тя се съгласява да си даде номера и дори още на следващия ден излиза с Балотели.

Съвсем естествено той прави всичко необходимо, за да омае хубавицата. Взема я със своето "Ауди R8", за да й покаже центъра на Милано. Води я в скъп ресторант, а след това и на също толкова шикозен бар.

"Марио направи всичко възможно да ми обясни колко голяма звезда е в Интер (б.а. - сега Балотели е в Манчестър Сити). В интерес на истината предварително се бях подготвила и проверих какво пише за него в интернет. Италианците бяха луди по него. Той се правел на лошо момче, а на Апенините много харесват подобни истории. Навсякъде го спираха да му искат автографи, а той се надуваше. Направи ми впечатление, че доста често палеше цигари. И без да съм навътре във футбола, знам, че това е недопустимо за един играч", споделя още българката.

"Факт е, че доста дълго време продължи да ме кани при него. Звънеше ми доста често, но не вдигах. Затова и се опитваше да си комуникира с есемеси. Явно е доста емоционален, защото ми пишеше, че изпитва към мен по-специални чувства, въпреки че се бяхме виждали на живо само два или три пъти", усмихва се бившата вече изгора на Марио Балотели.

По-интересното е, че тя е първата, която научава за трансфера на Марио от Интер в Манчестър Сити. Новината едва ли я трогва, въпреки че за подобна информация английските журналисти биха платили огромни суми по времето, когато се пече трансферът.

"Марио ми писа, че се готви да се премести в Манчестър. Искали го в местния гранд. Продължи да ми пише, че го очаква огромна заплата. Разказваше за 4 млн. евро на година. Явно пак искаше да ме впечатли колко е богат", споделя българката. След хвалбите отново идва ред на поканите.

За съжаление приятелката на италианския национал, по когото са луди всички английски папараци, не желае да сподели как точно са се забавлявали с Марио в Манчестър. Престрашава се да разкаже единствено за стила му на пазаруване.

"Страшно е приказлив по магазините. Перчи се пред продавачките и номерата му минават. Най-интересно е, когато отиде в "Долче и Габана". Накара момичетата да затворят целия магазин. Иска да е сам в него, докато пазарува. Пробната представлява стая от 30 кв. м, с удобни дивани и плазмен телевизор. Може да стои вътре с часове, докато му носят различни костюми. Купува по десет наведнъж, но май не ги носи. По-често гледа да е в удобен анцуг. Явно се чуди за какво да си харчи парите", описва част от всекидневието на Марио неговата приятелка от България. След обиколката по магазините двамата отиват на дискотека.

"Марио ми обясняваше, че италианските барове са много по-добри от английските. Поиска на момента да хванем някой самолет, за да ме заведе в любимата му "Дъ Клуб" или в "Холивуд". Попитах го дали не е на тренировка на другия ден, а той се прави на интересен и отвръща, че за мен би направил всичко", усмихва се при спомена красавицата, която е доста добре позната в родния шоубизнес. Тя дотолкова впечатлява Марио, че той я кани да му гостува в английското му имение. Има само едно незначително условие - да вземе колкото може повече приятелки със себе си.

Точно по време на тези преговори през март миналата година Марио изведнъж рязко прекъсва с писането на есемеси. След това, без да му е търсено обяснение, се оправдава, че е много зает с тренировките и затова вече не може толкова често да пише.

И все пак съвсем наскоро Марио пак се свързва с България. Този път използва фейсбук за комуникация. Праща няколко съобщения и закачки, от които става пределно ясно, че старата любов ръжда не хваща.